היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון לעוגת וניל ותפוחים טבעונית לראש השנה וחגי תשרי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לרגל ראש השנה וחגי תשרי, חברת אורגניקזון מציעה מתכון לעוגת קראמבל תפוחים, טבעונית. מדובר בעוגה חגיגית, יפה להגשה, קלה להכנה.

קרדיט צילום: יעל אלעד

המתכון באדיבות יעל אלעד מאמנת כושר ומתכונאית טבעונית

מצרכים יבשים:

1.5 כוסות קמח כוסמין בהיר

1/2 כוס סוכר קנים

כפית סודה לשתיה

1.5 כפיות א.אפיה

קורט מלח

מצרכים רטובים:

גביע יוגורט בטעם טבעי טבעוני של תנובה

כף וחצי רסק תפוחים טבעי

5 כפות שמן קוקוס או שמן צמחי

כפית תמצית וניל

*כף חומץ+ רבע כוס חלב סויה (לא להחליף בחלב אחר)

לערבב יחד בקערה קטנה/כוס ולהשאיר בצד 3-5 דק׳

לקישוט:

2 תפוחים ירוקים קלופים

כף סוכר קוקוס/קנים

כפית קינמון

אופן ההכנה:

לערבב יבשים בנפרד ורטובים בנפרד למעט החומץ עם החלב

לאחד את התערובות ורק אז להוסיף את החלב+חומץ

ולערבב בעזרת מרית

במידה והתערובת יבשה ולא מתערבבת אחיד להוסיף עוד כף-2 כפות חלב בהדרגה

למזוג לתבנית

לקלף 2 תפוחים ירוקים לגלען אותם

לפרוס לפרוסות דקות (לא מדיי)

להניח על הבלילה

לפזר בעזרת היד סוכר

לסנן את הקינמון מעל

לאפות בתנור שחומם מראש על 170/180

ל30 דק׳ על טורבו

ועוד 15 דק על מצב עליון ותחתון

אופציה שניה לקישוט:

קראמבל:

2 כפות קמח שקדים

כף סוכר קנים

כף חמאה טבעונית או שמן קוקוס במצב רך (לא נוזלי)

לערבב

ולפורר בעזרת היד מעל הבלילה

להגיש עם גלידה וניל/סורבה קוקוס או קרם קוקוס

 

 

 

 

 

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן