היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חגיגת חנוכה עם טחינה טורקיז טחינה "טורקיז" ואורי נבון מגישים לחנוכה: לביבות פנקייקס טחינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה לרגל חנוכה, יחד עם השף אורי נבון, מתכון ללביבות פנקייקס משגעות, רכות ונימוחות, בשילוב טחינה גולמית איכותית,  שיהפכו את חגיגת חנוכה לטעימה ומענגת במיוחד.

קרדיט צילום: שני בריל

חג חנוכה שמח!

מצרכים (לכ-6 יחידות):

1 וחצי כוסות קמח תופח

2 ביצים

2 כפות יוגורט יווני

3 כפות טחינה גולמית "טורקיז"

1 כוס חלב

3 כפות סוכר

קורט מלח

1/2 כפית תמצית וניל

להגישה: פירות יער מסוגים שונים

אופן ההכנה:

1. במיקסר מקציפים ביצים שלמות עם כף סוכר אחת עד שהתערובת הופכת גבוהה ונפוחה.

2. בקערה מערבבים את כל שאר הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.

3. מוסיפים לתערובת את הביצים הקצופות ומערבבים בעדינות עד שהן נבלעות פנימה. מכסים את המסה בניילון נצמד ומניחים בצד לכ-10 דקות.

4. על מחבת פנקייקים שטוחה ככל שיש מניחים רינג עגול בקוטר של כ-10 ס"מ משומן היטב. מוזגים מהתערובת כמעט עד לסוף גובה הרינג ומטגנים על חום בינוני.

5. משחררים את הפנקייקס מהרינג ומניחים על צלחת הגשה.

6. מערבבים טחינה גולמית עם מעט סוכר ומוזגים מעל ערימת הפנקייקים. מקשטים עם פירות יער טריים ומגישים.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן