היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוגגים שבועות עם "פסטה ריקו" חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל שבועות מתכון לפיצה איטלקית בטעם מקורי בהכנה ביתית: פיצה בשמל ותפוצ'יפס

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פסטה ריקו", המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל שבועות מתכון לפיצה איטלקית משובחת בהכנה ביתית: פיצה בשמל ותפוצ'יפס. הפיצה עשויה מכדורי הבצק 100% קמחים איטלקיים, בתוספת מפתיעה ומקורית של פרוסות תפוחי אדמה ורוטב בשמל. הפיצה מרהיבה וטעימה ביותר, נהדרת לשילוב כמנה עיקרית או כתוספת בארוחת החג.

קרדיט צילום: אסף אמברם

חג שבועות שמח!

מצרכים (לכ-4-6 מנות):

1 כדור בצק להכנת פיצה של פסטה ריקו (250 גרם)

1 מיכל רוטב שמנת וגראנה פדנו של פסטה ריקו (200 גרם)

1 כוס קמח לפסטה מחיטת דורום

2 תפוחי אדמה בינוניים

1 כף מלח גס

2 כפות שמן זית

1 ענף רוזמרין טרי

1/4 כפית שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. מפשירים את כדור הבצק להכנת פיצה על פי ההוראות (מומלץ להפשיר את הכדורים בשקית המקורית שלהם עד 4 ימים במקרר). מתפיחים בקערה מכוסה בטמפרטורת החדר למשך כשעתיים עד שהכדור מכפיל את נפחו.
  2. מחממים את תנור האפייה לחום הגבוה ביותר כחצי שעה לפני ההכנה.
  3. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים דק במנדולינה. מניחים את הפלחים בקערה עם מים רותחים וכף מלח למשך חצי שעה. מסננים וסופגים היטב את הנוזלים בעזרת מגבת.
  4. מפזרים על משטח עבודה קמח דורום רימאצ'ינטה ופותחים בעזרת הידיים את כדור הבצק לכדור עגול.
  5. מניחים על גבי הבצק רוטב שמנת וגראנה פדנו ומסדרים את תפוחי האדמה הדקיקים מעל. מפזרים מלח גס, פלפל שחור ועלי רומזרין.
  6. אופים בתנור שחומם לחום מירבי למשך כ- 7 דקות או עד שתחתית הפיצה מוכנה (בטאבון האפייה תהיה קצרה יותר כ 2-3 דקות). מושכים במעט שמן זית, פורסים ומגישים חם.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן