היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חופש גדול עם "פסטה ריקו" חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל החופש הגדול מתכון קייצי וקל הכנה: רביולי מק אנד צ'יז

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל החופש הגדול מתכון קייצי וקליל במיוחד למק אנד צ'יז גאוני, אותו ניתן להכין גם עם הילדים: רביולי מק אנד צ'יז. גבינת צ'דר ברוטב שמנת פטריות עם רביולי גבינות טרי של "פסטה ריקו" – מחלקים למנות, אופים וזה מוכן. מתאים לארוחות צהריים וערב קלילות, להנאת כל המשפחה!

קרדיט צילום: אסף אמברם

קיץ טעים נעים!

מצרכים (לכ- 2-4 מנות):

1 חבילה רביולי גבינות של "פסטה ריקו"

2 מיכלים רוטב שמנת פטריות של "פסטה ריקו"

200 גרם גבינת צ'דר מגורדת

1/2 כוס פירורי לחם

1 כף טימין

אופן ההכנה:

  1. מערבבים יחד 200 גרם גבינת צ׳דר עם שני מיכלים של רוטב שמנת פטריות ריקו.
  2. מוסיפים כף טימין ויוצקים פנימה חבילת רביולי גבינה ריקו. מערבבים הכל היטב ומפזרים חצי כוס פירורי לחם.
  3. מחלקים לכלים אישיים אשר ניתנים להכנסה לתנור ואופים ב-180 מעלות עד להזהבה.
  4. מגישים לצד סלט ירקות רענן ונהנים. בתיאבון!

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן