היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

טחנת קמח הארץ משווקת לקהל הרחב, תערובת אפייה מולינו ירוק נטולת גלוטן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קיבלתי להתנסות מטחנת "קמח הארץ", המתמחה בקמחי איכות, את תערובת האפייה "מולינו ירוק" נטולת גלוטן, מתוצרת "מולינו מראנו" האיטלקית, לרגישים ונמנעים מגלוטן מדובר בקמח איכותי ונהדר למגוון מתכונים, התוצאה יוצאת ממש מופלאה וממש לא מורגש שמדובר בקמח נטול גלוטן, אני ממש התרשמתי לטובה.

מתערובת האפייה "מולינו ירוק" אפשר להכין פיצות נהדרות, פוקאצ'ות, לחמים ועוד,תוצאות האפייה בה לא נופלות מאפייה בקמח רגיל מבחינת המראה, הטעם ונוחות העבודה, התנסתי בקמח מולינו ירוק והכנתי עוגיות מלוחות עם שומשום, יצא ממש טעים, ואני מצרפת לכם את המתכון להנאתכם.

200 גרם תערובת אפייה "מולינו ירוק", ביצה, כפית אבקת אפייה, חצי כפית מלח, 50 גרם חמאה מומסת, 3 כפות שמן זית, 30 גרם שומשום לבצק, מערבבים את כל המצרכים ביחד עד שמקבלים בצק נוח לעבודה, מכינים את העוגיות אני הכנתי בצורה מאורכת כמו מקלות, מעל מברישים בביצה, ומפזרים שומשום, אופים בתנור על חום 180 מעלות למשך 25 דקות, עד להזהבה ונהנים.

התערובת כשרות פרווה, בהשגחת בד"ץ העדה החרדית והרבנות הראשית לישראל. מחיר: כ- 17 ש"ח לאריזה של 500 גרם.

ניתן להשיג באתר הטחנה ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ (רשימת חנויות באתר).

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן