היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חופש גדול עם טחינה טורקיז -טחינה "טורקיז" מגישה לרגל החופש הגדול מתכון מנצח שילדים אוהבים: קציצות עוף עם בצל מקורמל וטחינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

החופש הגדול כבר כאן ושהות הילדים בבית מצריכה הכנה של אוכל טעים ומזין. יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה לרגל החופש, יחד עם השפית ללי האס, מתכון לקציצות עוף משגעות, עם רוטב סמיך ומענג של בצלים מקורמלים, בשילוב טחינה גולמית איכותית, המעניקה לקציצות רכות וטעם נפלא. רוצו להכין!

קרדיט צילום: שירן כהן

מצרכים (לכ-15 קציצות):

1/2 קילו עוף טחון

2 כפות טחינה גולמית "טורקיז"

1 בצל סגול

4 כפות קוואקר

צרור כוסברה או פטרוזיליה

1 כפית כורכום

1/2 כפית כמון

1 כפית מלח גס

לבצל המקורמל:

5 בצלים פרוסים דק

2 כפות דבש

3/4 ליטר מים רותחים

1 כף קמח

1 כפית כורכום

1/2 כפית שום גבישי

1 כפית אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

1. בקערה שמים בשר טחון, טחינה גולמית, קוואקר ותבלינים. קוצצים דק בצל

סגול וכוסברה (ניתן גם במעבד מזון) ומערבבים הכל לתערובת אחידה.

2. מטגנים במעט שמן זית את הבצלים, עד ריכוך מלא והזהבה. מוסיפים את

התבלינים והקמח ומערבבים היטב. מוסיפים 3/4 ליטר מים רותחים ומערבבים.

3. מכינים קציצות קטנות ומעבירים לרוטב. מכסים ומנערים את הסיר לערבוב

תוך כדי בישול למשך כ-20 דקות.

4. מסירים את המכסה ומבשלים לעוד כ- 20 דק עד לקרמול וצמצום הרוטב.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן