היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

במטבח עם הילדים טחינה טורקיז והשף אבי ביטון מגישים מתכון משפחתי שילדים אוהבים במיוחד: קציצות בקר עם טחינה ברוטב עגבניות ושעועית ירוקה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בימים מורכבים אלה, יש צורך בשמירה על השגרה ועל תזונה מיטבית לילדים ולמשפחה. יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה יחד עם השף אבי ביטון, מתכון לקציצות שילדים אוהבים במיוחד, עם טחינה גולמית שמעניקה לקציצות רכות וטעם נהדרים, ברוטב עגבניות עשיר עם שעועית ירוקה פריכה וטעימה. המתכון מתאים להכנה עם הילדים ונפלא להגשה בארוחת צהריים או ערב עם כל המשפחה. רוצו להכין!

קרדיט צילום: שני בריל

מצרכים (לכ-4 מנות):

500 גרם בשר טחון

1 בצל קצוץ

1 גזר קצוץ

4 כפות טחינה גולמית "טורקיז"

3 כפות גדוש קמח חומוס

1 צרור פטרוזיליה קצוצה

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

לרוטב:

150 גרם שעועית ירוקה

1 בצל קצוץ

4 שיני שום

1 צרור עלי סלרי קצוצים

1 פחית עגבניות מרוסקות

1 כף פפריקה מתוקה

1 כוס מים

מעט שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

  1. בקערה רחבה מערבבים את חומרי הקציצות יחד עד שמתקבלת מסה אחידה ומגובשת.
  2. יוצרים מהמסה קציצות בגודל כדור פינג פונג.
  3. מחזירים את הכדורים לקערה, עוטפים את הקערה בניילון ניצמד ושמים לקירור למשך חצי שעה.
  4. מכינים את הרוטב: שמים מעט שמן זית על מחבת ומטגנים את הבצל, השום, השעועית ועלי הסלרי.
  5. מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים על אש נמוכה כ – 10 דקות.
  6. מוסיפים את הקציצות לסיר ומבשלים למשך 30 דקות נוספות.

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן