היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

"תבואות" משיקה פסטות אורגניות ייחודיות: "פסטה מקמח קמוט חוראסאן", ו"פסטה כוסמין…

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה פסטות אורגניות ייחודיות מסוגן בטעמים מיוחדים, ייבוא מאיטליה:

"פסטה מכוסמין, עדשים צהובות וקינואה אורגנית" ו"פסטה מחיטת קמוט חוראסאן אורגנית".

הפסטה מכוסמין, עדשים וקינואה אורגנית – מכילה שילוב מיוחד של מרכיבים: קמח מחיטת כוסמין, קמח מעדשים צהובות, קמח מקינואה וחלבון אפונה. הפסטה מוצעת בצורת פוזילי.

הנטורופתית יערה איכילוב כהן
מציינת כי מגוון הרכיבים האיכותיים מהצומח מעניקים לפסטה טעם מיוחד וערך
תזונתי רב: חיטת הכוסמין עשירה בחלבון ובוויטמיני B והיא מופחתת גלוטן
לעומת חיטת הדורום ולכן היא קלה יותר לעיכול; העדשים הצהובות עשירות
בחלבון, באבץ, בחומצה פולית ובסיבים תזונתיים ומעניקות תחושת שובע; הקינואה
מכילה חלבון איכותי ומינרלים חיוניים כמו סידן, אשלגן ומגנזיום.    

הפסטה מקמח קמוט
חוראסאן אורגני עשוי מזן חיטה קדום בשם "קמוט". על פי מחקרים מדובר בזן
חיטה בן אלפי שנים, שמעולם לא עבר הכלאה ולא נעשו בו שינויים גנטיים.
משמעות השם 'חוראסאן' היא "החיטה של הנביא", והאגדה מספרת שזו החיטה שנוח
אכל בתיבה. לקמוט טעם אגוזי מתקתק המעניק לפסטה טעם מיוחד. הפסטה מוצעת
בצורת פנה. הנטורופתית יערה איכילוב כהן מציינת כי הפסטה העשויה מחיטת
הקמוט עשירה יותר בערכים תזונתיים מזן החיטה המודרני הנפוץ. היא עשירה יותר
בחלבון, בוויטמיני B ומכילה מינרלים כגון אבץ, מגנזיום ואשלגן. היא אף
מופחתת גלוטן ולכן נוחה יותר לעיכול.

הפסטות עשויות מרכיבים אורגניים בלבד, כך שהן נקיות מחומרי הדברה וכימיקלים מזיקים.

את הפסטות אפשר להכין בקלות כמו כל פסטה, ומגישים עם רוטב שאוהבים, אפשר גם להכין איתן פשטידות וסלטים.

לאחר הכנה של הפסטה מקמח קמוט, יצאה פסטה
נהדרת עם מרקם איכותי, והכי חשוב עם ערכים תזונתיים גבוהים, בהחלט פסטה
איכותית שכל המשפחה יכולה להנות מפסטה מאוד טעימה, הכנתי מהפסטה מקמח קמוט
מנה משודרגת של כבדי עוף ברוטב יין אדום ומרווה, המנה היא של שאול בן אדרת
ואני ממש ממליצה להכין, יצא מדהים, ואני משתפת באהבה,

כבדי עוף עם פסטה ברוטב יין אדום ומרווה:

מצרכים:

חצי חבילה פסטה מקמח קמוט

500 גרם כבדי עוף נקיים

1 כוס יין אדום

4 שיני שום פרוסות

3 כפות סילאן

2 כפות שמן זית

8 עלי מרווה

חבילה של ערמונים קצוצים

מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות,

במחבת צורבים את כבדי העוף עם שמן זית כ-2
דקות, מוסיפים שום,ערמונים,יין אדום,4 עלי מרווה וסילאן ומבשלים על אש
גבוהה במשך כ-4 דקות עד לצמצום היין,מוסיפים את הפסטה למחבת ומבשלים כ-2
דקות נוספות, מעטרים עם עלי מרווה ונהנים מארוחה מזינה וטעימה מאוד.

הפסטות החדשות מצטרפות למגוון הפסטות האיכותיות של תבואות, בהן: פסטה טריקולור אורגנית מחיטת דורום המשלבת גם עגבניות ותרד אורגניים, פסטות מקמח כוסמין מלא אורגני ועוד.

הפסטות כשרות פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ו- STAR-K.

מחיר: 21.90 ₪ לאריזה של 500 גרם.

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן